Team

Esma , Top haar & schoonheids specialist

Esma is een topstylist en onze schoonheidsspecialist. Zij kan van knippen en stijlen ook gezicht behandelingen uitvoeren vaar door je gezicht heerlijk zachte huid en goed reinigt wordt.

Soha , Top wenkbrauwen specialist

Soha is een top wenkbrauw stylist. Ze kan wonderen maken met uw wenkbrauwen waar door ze veel dikker breder en strakker eruit zien.

Bajan Top allround haarstijlist (eigenaresse)

Eigenaar

Bajan is de eigenaar van de salon en heeft meest ervaring van iedereen. Zij is inmiddels 25 jaar kapster en houdt nog steeds heel veer van haar werk.

Farzaneh, Top allround haarstijlist. & Make up artist

Farzhane is de team leider van ons salon. Zij is een topstylist voor vrouwen en mannen. Ze heeft veer ervaring en vindt leuk om samen met jouw te bespreken om met kijken wat het beste voor je haar is.

Zhala Top wenkbrauw specialist /PMU, wimpersextension specialist, make up artist

Epileren

Zhala is een jonge leuke meisje die heel goed kan epileren en wimperextensions doen.

john

Barbier

Hassan is een top barbier. Hij kan heel goed overlopen maken en baard mooi bij trimmen of scheren. Hij kan zo goed als classicaal en hippe kapsels knippen.

Reza

Barbier

Reza is een leuke aardige kerel die nog niet zo lang kapper is maar heeft alles snel geleerd en is goed bezig met knippen en baard trimmen. Hij heeft zijn barbier opleiding afgerond en is nu hard aan het werk.

S

sherdel

M

Mohammed